Een exclusieve wand die perfect past in uw moderne interieur?

Ontdek onze Basic Wall

Populair in eigentijdse woningen

Er wordt altijd vertrokken van een strakke wand en/of plafond. Idealiter over de volledige lengte en breedte van de wand(en) en/of plafond(s). Als de situatie dit vereist, of er een specifieke vraag voor is, kan er ook halverwege wand of plafond gestopt worden. Hiervoor best op voorhand informeren om tot de juiste werkmethode/afwerking te komen.

Het Basic Wall Concept is mogelijk op verschillende strakke ondergronden zoals bijvoorbeeld pleisterwerk, gipskarton, MDF, bestaand tegelwerk, enz.

Voor andere types van ondergronden vraagt u best meer informatie over de eventuele mogelijkheden. Het pleisterwerk van de wanden, gipskarton of MDF moet aansluiten aan de vloer. Als er onvolmaaktheden zijn in het pleisterwerk, gipskarton of MDF moeten die eerst gecorrigeerd worden.

Het eventueel corrigeren van de wand behoort niet tot het Basic Wall uitvoeringspakket en wordt bijkomend per uur aangerekend. Exacte prijzen hiervoor kunt u aanvragen bij uw verkoper.

Basic Wall Realisaties

 

Badkamer te Zoutleeuw

EEN BASIC WALL IN VERSCHILLENDE CONCEPTEN

Werkmethode, mogelijkheden en mogelijke uitvoeringen

LUXURY WALL CONCEPT

De LWC staat voor pure luxe! Hierbij is er de mogelijkheid om uw wand(en) te voorzien van een gepersonaliseerde print/afbeelding. Alles is mogelijk, m.a.w. ‘the sky is the limit’ op vlak van afbeelding.

HYPER WALL CONCEPT

Hyper strak is hier het uitgangspunt! Het aanbrengen van extra lagen en het bijkomend handmatig opschuren met verschillende korreldiktes van schuurpapier zorgen voor een superglad oppervlak. Ideaal in combinatie met bijvoorbeeld solid surface materialen, bij direct scheerlicht enz. Een uitvoering voor de perfectionisten onder ons.

CREATIVE WALL CONCEPT

Een creatieve originele wand is de doelstelling. Voor de durvers is het CWC ontwikkeld. Wilt u een (badkamer)ruimte creëren die uniek is, met een artistiek tintje? Dan is dit concept precies wat u zoekt. Hierbij worden de wand(en) voorzien van een wandschildering ‘op maat’. Van strakke grafische patronen tot realistische portretten, alles is mogelijk


Wat onze klanten vertellen

Klantvriendelijk, duidelijke informatie. Vakwerk met veel aandacht voor details
en met veel respect voor het werk van andere aannemers!

Gert Steutelings

Duidelijke informatie. Correct en professioneel uitgevoerd volgens vooraf afgesproken planning.

De Poorter - Devos

“Ik koos voor Excellent Gietvloer als plaatser voor mijn steentapijt en geef ze graag vijf sterren! Ze reageren snel, geven goede informatie over wat kan of niet kan bij een renovatieproject en het personeel is vriendelijk. Ook het afgeleverde werk verliep snel en bovendien proper.”

Jean Geuens

“Wij wonen sinds 2008 in onze nieuwbouwwoning, waarin we voor alle vloeren, zowel boven als beneden, gekozen hebben voor steentapijt. We zijn nog steeds tevreden hiervan, dankzij de goede plaatsing door Excellent Gietvloeren. De vloer is makkelijk te onderhouden, wordt niet snel vuil, en is aangenaam om op te lopen. Hij wordt wekelijks gereinigd met een stoomreiniger/waterstofzuiger (Kärcher SV1902). Na een zestal jaren hebben we deze echter eens grondig laten reinigen door Excellent Floorcleaning, en het was verbazend hoeveel vuil er nog uit kwam, en vooral hoeveel beter hij eruit zag na deze behandeling. We hebben toen besloten om jaarlijks een dergelijke reiniging te laten uitvoeren, en stellen telkens vast dat een grondige reiniging toch wel een meerwaarde heeft. Er komt vuil los dat je op het eerste zicht niet ziet, maar na de behandeling merk je dat het steentapijt er beter uitziet. Zeker zijn geld waard!”

Yves Hartert

Interesse in een Basic Wall?