Bedrijfsvisie

Milieu, ook onze zorg

Excellent Gietvloeren investeert continu in innovatieve en milieuvriendelijke mogelijkheden. Er is maximale aandacht voor de impact op het milieu, in de hele keten. Duurzaamheid staat centraal: van productie, plaatsing tot en met het onderhoud van je designvloer. Zo dragen we zorg voor morgen…. Om deze reden is ook de Bio Pu gietvloer in samenwerking met onze leverancier ontwikkeld. Deze gietvloer is 100% biologisch, vervaardigd uit grondstoffen van de Bio industrie en erkend met de Blauwe Engel!

Enkel kwaliteit, niet de prijs is doorslaggevend

Excellent Gietvloeren kiest resoluut voor afwerking, kwaliteit en design. We werken enkel met hoogwaardige producten. Onze plaatsers kennen de kneepjes van het vak en weten exact hoe ze een perfecte design- of gietvloer moeten aanbrengen. Het aanbrengen van de vloeren is handwerk en vereist dan ook vakmanschap. De componenten van de vloeren worden constant op een temperatuur van 18°C gehouden, bij de productie, tijdens het transport en de plaatsing. Dit is essentiëel voor de kwaliteit.

Na plaatsing van de vloer kan je steeds bij ons terecht voor vragen over het onderhoud, zodat de kwaliteit van je gietvloer ook lang daarna behouden blijft. Vanuit dit oogpunt zijn wij dan ook niet de partner voor projecten waar de prijs doorslaggevend is. Een designgietvloer is een kwalitatief hoogstaand product met fantastische afwerkingskwaliteiten. Hier op inboeten doen wij niet!

Strak en trendy

Ben je op zoek naar een vloer met net dat tikkeltje meer? Excellent Gietvloeren leidt je graag rond in de wereld van de design- en gietvloeren. Gietvloeren zijn naadloze, synthetische vloeren die oorspronkelijk bedoeld waren voor industriële toepassingen. Deze naadloze vloeren verkrijgen een eigen, uniek karakter door de samenstelling van natuurlijke elementen zoals onder andere epoxy en polyurethaan. Ze hebben een sobere, strakke look en geven een gevoel van ruimte. Het is dé nieuwste trend in moderne woningen.

Gietvloeren hebben tal van voordelen, ze zijn uiterst onderhoudsvriendelijk, anti-allergisch en slijtvast. Ze zijn geschikt om op bestaande vloeren aan te brengen en toepasbaar in bijna alle ruimtes. De gietvloeren nemen door hun synthetische componenten geen water op en zijn dus ideaal voor vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer of wasruimte. Bovendien is de vloer energiebesparend in combinatie met vloerverwarming en werkt hij geluidsdempend. Niets dan voordelen dus!

Industrie of particulier

Al onze vloeren kunnen zowel in de particuliere als in de industriële sector toegepast worden. Afhankelijk van deze keuze zal de samenstelling van het eindproduct wel aangepast worden aan de noden van de gevraagde vloer. Onze vloeren zijn naadloos, hygiënisch en in alle mogelijke vormen en kleuren te krijgen. Hierdoor zijn epoxyvloeren ook bij particulieren thuis en in winkels steeds populairder geworden.

Afwerking

Excellent Gietvloeren kan op het gebied van afwerking u vele opties aanbieden: trapafwerking, plintafwerking in steentapijt, marmertapijt, RVS of hout. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Spreek erover tijdens een persoonlijk onderhoud. Of kom een bezoek brengen aan onze showroom te Genk.

Kleurkeuze

Heeft U advies nodig bij het bepalen van de juiste kleuren. Dat kan. Wij kunnen jullie begeleiden met uw kleurkeuze d.m.v. een persoonlijk onderhoud met onze kleurenspecialist. U merkt het, wij zullen op vele gebieden het juiste advies kunnen geven om zo uw project kwalitatief af te werken.

Keurmerken

die over onze kwaliteit waken!