Een exclusieve vloer die perfect past in uw moderne interieur?

Ontdek onze PU Beton-Art Gietvloeren

BELEEF een nieuwe woonsensatie

Beton Art staat synoniem voor strak design, een gietvloer met een eigenzinnig karakter. Het idee van een betonvloer, maar dan met een persoonlijke uitstraling. Het exclusieve dessin van deze vloer wordt tot leven gebracht door de combinatie van twee kleuren: het opmerkelijke BetonArt effect. Natuurlijk bepaalt ú zelf dit speciale cachet. Het unieke aan deze vloeren is dat iedere m2 anders is.

Productinfo
Beton Art is een gietvloer op basis van een alifatische polyurethaan of Bio PU 100 gietvloer.
Onze vakman brengt deze vloer tot leven door het combineren van twee kleuren. Precies zoals u het aangeeft. Uw inbreng is namelijk erg belangrijk voor de persoonlijke toets van de uiteindelijke BetonArt. De kleurkeuze bepaalt het karakter, de uitstraling. Kortom de specifieke look.
Kleuren die mekaar benaderen geven een rustig effect.

Bij kleurschakeringen die verder van mekaar liggen, ontstaat een hevige en meer uitgesproken structuur. Natuurlijk is de creatieve inbreng van de vakman een must. Zijn inspiratie en creatie is steeds uniek. Zo heeft u steeds een exclusieve vloer. Voor de applicatie van deze vloeren zijn er minstens 4 werkdagen nodig.

PU Beton-Art Gietvloer realisaties

Flash Hasselt

Lunetiq Optiek Hasselt

  • Havenhuis Antwerpen

OP BASIS VAN BIO PU 100 GIETVLOER

100% biologische gietvloer

De Bio PU 100 is een 100% biologische gietvloer. Die groene gedachte speelt niet alleen bij de grondstoffen die gebruikt zijn voor de vervaardiging van dit product. Het gaat veel verder. Er is maximaal rekening gehouden met de impact op het milieu in de hele keten. Een verantwoordelijkheid die Excellent Gietvloeren ook voortzet tijdens de applicatie van deze vloer. We doen er alles aan om deze gietvloer zo groen mogelijk te maken en te houden. Meteen ook de reden waarom dit product het milieukeurmerk van ‘Blauer Engel’ draagt.


Wat onze klanten vertellen

“Wij wonen sinds 2008 in onze nieuwbouwwoning, waarin we voor alle vloeren, zowel boven als beneden, gekozen hebben voor steentapijt. We zijn nog steeds tevreden hiervan, dankzij de goede plaatsing door Excellent Gietvloeren. De vloer is makkelijk te onderhouden, wordt niet snel vuil, en is aangenaam om op te lopen. Hij wordt wekelijks gereinigd met een stoomreiniger/waterstofzuiger (Kärcher SV1902). Na een zestal jaren hebben we deze echter eens grondig laten reinigen door Excellent Floorcleaning, en het was verbazend hoeveel vuil er nog uit kwam, en vooral hoeveel beter hij eruit zag na deze behandeling. We hebben toen besloten om jaarlijks een dergelijke reiniging te laten uitvoeren, en stellen telkens vast dat een grondige reiniging toch wel een meerwaarde heeft. Er komt vuil los dat je op het eerste zicht niet ziet, maar na de behandeling merk je dat het steentapijt er beter uitziet. Zeker zijn geld waard!”

Yves Hartert

“Ik koos voor Excellent Gietvloer als plaatser voor mijn steentapijt en geef ze graag vijf sterren! Ze reageren snel, geven goede informatie over wat kan of niet kan bij een renovatieproject en het personeel is vriendelijk. Ook het afgeleverde werk verliep snel en bovendien proper.”

Jean Geuens

Klantvriendelijk, duidelijke informatie. Vakwerk met veel aandacht voor details
en met veel respect voor het werk van andere aannemers!

Gert Steutelings

Duidelijke informatie. Correct en professioneel uitgevoerd volgens vooraf afgesproken planning.

De Poorter - Devos

Interesse in een PU Beton-Art designgietvloer?