Een exclusieve vloer die perfect past in uw moderne interieur?

Ontdek onze BIO PU Gietvloeren

Een groene vloer, die loopt goed

Bio PU 100 gietvloer is een primeur. Het systeem is ontwikkeld in samenwerking met onze leverancier. Voor de opzet was niet het budget bepalend, maar wel de technische en esthetische kwaliteiten van de PU gietvloer. Het resultaat is een ongekende vloeikwaliteit en een zeer hoge UV bestendigheid.

Deze vloer wordt met het nieuwe 5-lagen-systeem geplaatst. De nieuwe toplak in combinatie met het Bio PU 100 systeem is een voorloper in zijn tijd !
Vanaf een chapevloer plaatsen we de volgende lagen :

– Laag 1: Epoxyprimer ( Bis AF hars) op de chape = 300gr/m2
– Laag 2: NEW PU schraaplaag op basis van ‘renewable sources’ = 3kg/m2
– Laag 3: Bio PU 100 gietvloer op RAL kleur = 3 kg/m2
– Laag 4: Toplak op basis van PU = 100 à 150gr/m2

De toplak kan vervolgens in 2 lagen worden geplaatst om zo de kwaliteit en krasbestendigheid te verhogen. Door de 2 lagen is de vloer naast mooier van uitzicht, ook veel sterker van kwaliteit. Het vaststofgehalte per m2 wordt immers hoger.

Hoe komt deze vloer aan zijn naam?

Bio = 100% biologisch
PU = Polyurethaan
100 = 100% UV bestendig

Met andere woorden : een innovatieve PU gietvloer. Simpel, apart en door zijn unieke eigenschappen erg exclusief!

BIO PU Gietvloer realisaties

Datalink

  • Showroom Datalink Computernetwerken Cloud Computing Webdesign
  • Showroom Datalink Computernetwerken Cloud Computing Webdesign
  • Showroom Datalink Computernetwerken Cloud Computing Webdesign

Havenhuis Antwerpen

  • Havenhuis Antwerpen
  • Havenhuis Antwerpen
  • Havenhuis Antwerpen
  • Havenhuis Antwerpen

Vloeren die zorg dragen voor morgen

100% biologische gietvloer

De Bio PU 100 is een 100% biologische gietvloer. Die groene gedachte speelt niet alleen bij de grondstoffen die gebruikt zijn voor de vervaardiging van dit product. Het gaat veel verder. Er is maximaal rekening gehouden met de impact op het milieu in de hele keten. Een verantwoordelijkheid die Excellent Gietvloeren ook voortzet tijdens de applicatie van deze vloer. We doen er alles aan om deze gietvloer zo groen mogelijk te maken en te houden. Meteen ook de reden waarom dit product het milieukeurmerk van ‘Blauer Engel’ draagt.


Wat onze klanten vertellen

“Ik koos voor Excellent Gietvloer als plaatser voor mijn steentapijt en geef ze graag vijf sterren! Ze reageren snel, geven goede informatie over wat kan of niet kan bij een renovatieproject en het personeel is vriendelijk. Ook het afgeleverde werk verliep snel en bovendien proper.”

Jean Geuens

Klantvriendelijk, duidelijke informatie. Vakwerk met veel aandacht voor details
en met veel respect voor het werk van andere aannemers!

Gert Steutelings

“Wij wonen sinds 2008 in onze nieuwbouwwoning, waarin we voor alle vloeren, zowel boven als beneden, gekozen hebben voor steentapijt. We zijn nog steeds tevreden hiervan, dankzij de goede plaatsing door Excellent Gietvloeren. De vloer is makkelijk te onderhouden, wordt niet snel vuil, en is aangenaam om op te lopen. Hij wordt wekelijks gereinigd met een stoomreiniger/waterstofzuiger (Kärcher SV1902). Na een zestal jaren hebben we deze echter eens grondig laten reinigen door Excellent Floorcleaning, en het was verbazend hoeveel vuil er nog uit kwam, en vooral hoeveel beter hij eruit zag na deze behandeling. We hebben toen besloten om jaarlijks een dergelijke reiniging te laten uitvoeren, en stellen telkens vast dat een grondige reiniging toch wel een meerwaarde heeft. Er komt vuil los dat je op het eerste zicht niet ziet, maar na de behandeling merk je dat het steentapijt er beter uitziet. Zeker zijn geld waard!”

Yves Hartert

Duidelijke informatie. Correct en professioneel uitgevoerd volgens vooraf afgesproken planning.

De Poorter - Devos

Interesse in een BIO PU 100 designgietvloer?