Website Excellent Epoxyvloeren door IT Designs

Een website met een visie

Onze nieuwe website is online…
en dat moet niet alleen gevierd worden, maar verdient ook een woordje uitleg!

Bij Excellent Gietvloeren zijn kwaliteit, afwerking en klantgerichtheid zeer belangrijk. Ook onze bedrijfswebsite moest deze waarden gaan uitstralen. Daarnaast moet ze flexibel genoeg zijn om mee te groeien en innoveren met ons bedrijf. Daarom lieten we een total makeover uitvoeren. Een gloednieuwe website, gebaseerd op de meest actuele trends en voorzien van een aantal special features werd het resultaat.

Oog voor detail
De foto’s van onze projecten worden groot genoeg getoond om duidelijk te maken welk kwaliteits-, en afwerkingsniveau wij als bedrijf hanteren. Daarnaast werd het less is more concept toegepast : een strakke, eenvoudige look in een gemakkelijk te navigeren website.

Klantgerichtheid
Het alsmaar groeiend aantal mobiele gebruikers zorgt ervoor dat een website adaptive moet zijn. Onze inhoud wordt daarom aangepast aan het toestel van de gebruiker. Daarnaast kunnen bezoekers van onze website rechtstreeks met ons bellen via hun mobiele apparaat, eenvoudig contact opnemen per e-mail, chatten met onze medewerkers en verbinding maken met ons bedrijf via sociale media. Ook communiceren we belangrijke informatie over onze producten en werking op een overzichtelijke en transparante manier. Duidelijkheid is naar ons gevoel kracht, en daarom trachten we nog meer informatie te delen dan onze adviseurs aan de klant kunnen meegeven tijdens hun bezoek. Op die manier willen we een meerwaarde bieden in de zoektocht van onze websitegebruikers.

Innovatie
Special features zorgen ervoor dat wij een stapje voor blijven op sectorgenoten. We bieden adressen van demolocaties aan, een supereenvoudige offerte-aanvraag, live-chat met onze medewerkers, een digitaal tevredenheidsonderzoek, en bovendien werken we samen met onze webmaster aan een continuë ontwikkeling.

We wensen u een aangename surfervaring en staan met veel plezier klaar om u met eender welke vraag verder te helpen.

Het Excellent team