Dit is mijn bedrijfslogo

Excellent Epoxyvloeren evolueert naar Excellent Gietvloeren

Excellent Epoxyvloeren verandert van naam, maar niet van ziel… De kleine aanpassing naar Excellent Gietvloeren komt er door een evolutie die wij sinds het ontstaan van ons bedrijf hebben gemaakt.

Epoxyvloeren was jaren terug het woord dat algemeen gebruikt werd om gietvloeren te omschrijven. Maar door nieuwe trends en innovatie in de sector ontstonden er al snel meerdere typen van gietvloeren. U, onze klant, toekomstige klant, partner, of leverancier gaat via het internet op zoek naar “gietvloeren”. 

Gietvloeren plaatsen is een juistere benaming geworden voor wat we bij Excellent doen. De uitwerking van een gietvloer kan immers in epoxy (epoxyvloer), maar ook in PU of BIO PU. Excellent is een bedrijf dat voortdurend innoveert, vooruitkijkt naar de toekomst, investeert in vandaag en morgen.

Door onze keuze om over te stappen naar Excellent Gietvloeren, tonen wij dat we niet stilstaan en ook ons bedrijf een evolutie doormaakt.

Een vertrouwde bezoeker van onze website zal ook merken dat de website steeds vernieuwd en uitgebreid wordt. Zo lanceerden we deze week een vernieuwde homepage, extra nieuwsberichten en projecten, en spreken we nu al met ons webteam over ontwikkelingen die er binnenkort aankomen.

Excellent Gietvloeren wil steeds een voorloper zijn in de sector. Dynamisch & innovatief op alle gebieden. Zo kunnen we groot zijn terwijl we toch een KMO blijven.

Kwaliteit… Afwerking… Design en Innovatie. Zowel in onze vloeren, maar ook in onze branding streven wij naar perfectie…

Team Excellent Gietvloeren zet zich steeds 100% in om op minimum 98% tevreden klanten te kunnen rekenen. En van de 2% klanten die graag hun bijdrage willen leveren aan een verbeterde werking, verwerken we steeds met veel plezier hun input uit de tevredenheidsformulieren die we na oplevering van een project verzenden.