Een exclusieve vloer die perfect past in uw moderne interieur?

Marmertapijt

een totaal nieuwe vorm van vloerbekleding

Excellent marmertapijt is een totaal nieuwe vorm van vloerbekleding. Bij uw eerste kennismaking zal u ongetwijfeld aan ons steentapijt denken. Maar niets is minder waar! Door zijn unieke uitstraling is het net iets exclusiever dan het traditionele steentapijt. Marmertapijt wordt gemaakt van grote marmerblokken die in kleine stukjes gebroken worden. Na het breekproces worden deze getrommeld zodat de scherpe kantjes eraf worden gepolijst. Als we spreken van innovatie, is dit een perfect voorbeeld. We zijn ervan overtuigd dat dit product een topproduct is.

Marmertapijt is perfect combineerbaar met vloerverwarming. Door zijn unieke structuur laat het de warmte zeer goed door. Bovendien kan u deze vloer in allerhande kleurencombinaties verkrijgen. Zowel qua vorm als qua kleuren zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wenst u bijvoorbeeld ledverlichting aan te brengen in de vloer? Dan kan dat perfect.

Samenstelling Excellent Marmertapijt
Excellent marmertapijt is kunststof gecombineerd met kleine stukjes marmer. Deze kan u verkrijgen in verschillende maten van 4mm tot 12mm. Bij deze vloeren worden de marmerkorrels niet ingekleurd; ze worden alleen vermengd met epoxyhars. Deze massa wordt dan naadloos uitgesmeerd op de ondergrond. Marmertapijt is in een beperkt aantal natuurlijke kleuren beschikbaar. Hier heeft u ook de keuze om de vloer te laten dichtzetten. Let wel op: niet bij alle soorten!

Marmertapijt realisaties

Datalink

  • Showroom Datalink Computernetwerken Cloud Computing Webdesign
  • Showroom Datalink Computernetwerken Cloud Computing Webdesign
  • Showroom Datalink Computernetwerken Cloud Computing Webdesign

Havenhuis Antwerpen

  • Havenhuis Antwerpen
  • Havenhuis Antwerpen
  • Havenhuis Antwerpen
  • Havenhuis Antwerpen

Combineerbaar met vloerverwarming

Open of gesloten structuur

Een marmertapijt is te verkrijgen met een open of een gesloten structuur. Bij een open structuur verkrijgen we een strakke vloer waarbij de ruimte tussen de marmersteentjes open blijft. Bij een gesloten structuur vullen we de ruimte tussen de steentjes op met een speciaal vulmiddel. Dit vulmiddel kan glanzend of mat zijn. Aan u de keuze!

Met de aanschaf van een Excellent marmertapijt heeft u gekozen voor een onderhoudsvriendelijke vloer. Bij een open structuur is de ruimte tussen de korrels open. Daardoor verzamelen stof en vuilresten zich onzichtbaar in de open structuur, waar het zich eenvoudig uit laat stofzuigen. Natte voetstappen zullen zich dan ook niet aftekenen op de vloer door zijn unieke structuur.


Wat onze klanten vertellen

Klantvriendelijk, duidelijke informatie. Vakwerk met veel aandacht voor details
en met veel respect voor het werk van andere aannemers!

Gert Steutelings

“Wij wonen sinds 2008 in onze nieuwbouwwoning, waarin we voor alle vloeren, zowel boven als beneden, gekozen hebben voor steentapijt. We zijn nog steeds tevreden hiervan, dankzij de goede plaatsing door Excellent Gietvloeren. De vloer is makkelijk te onderhouden, wordt niet snel vuil, en is aangenaam om op te lopen. Hij wordt wekelijks gereinigd met een stoomreiniger/waterstofzuiger (Kärcher SV1902). Na een zestal jaren hebben we deze echter eens grondig laten reinigen door Excellent Floorcleaning, en het was verbazend hoeveel vuil er nog uit kwam, en vooral hoeveel beter hij eruit zag na deze behandeling. We hebben toen besloten om jaarlijks een dergelijke reiniging te laten uitvoeren, en stellen telkens vast dat een grondige reiniging toch wel een meerwaarde heeft. Er komt vuil los dat je op het eerste zicht niet ziet, maar na de behandeling merk je dat het steentapijt er beter uitziet. Zeker zijn geld waard!”

Yves Hartert

“Ik koos voor Excellent Gietvloer als plaatser voor mijn steentapijt en geef ze graag vijf sterren! Ze reageren snel, geven goede informatie over wat kan of niet kan bij een renovatieproject en het personeel is vriendelijk. Ook het afgeleverde werk verliep snel en bovendien proper.”

Jean Geuens

Duidelijke informatie. Correct en professioneel uitgevoerd volgens vooraf afgesproken planning.

De Poorter - Devos

Interesse in marmertapijt?