Een exclusieve vloer die perfect past in uw moderne interieur?

Ontdek onze Metalufloor

Designvloer met aparte uitstraling

Metalufloor is een epoxy gietvloer. Zijn unieke samenstelling geeft een erg exclusieve look. Deze opvallende verschijning is het resultaat van metallic gecombineerd met een heel mystiek wolkeneffect. De glans van aluminium, de reflectie van koper, het patina van brons… zuiver of geoxideerd. De schittering door het spelen met licht geeft een effect van dieptewerking. Het unieke plaatsingssysteem zorgt voor de nuances in kleurintensiteit en een kleurverzadiging met een levendig resultaat.

Metalufloor is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. (New: Carbon Black + White Veins) Metalufloor wordt in minstens 4 lagen opgebouwd.

Metalufloor realisaties

Datalink

  • Showroom Datalink Computernetwerken Cloud Computing Webdesign
  • Showroom Datalink Computernetwerken Cloud Computing Webdesign
  • Showroom Datalink Computernetwerken Cloud Computing Webdesign

Havenhuis Antwerpen

  • Havenhuis Antwerpen
  • Havenhuis Antwerpen
  • Havenhuis Antwerpen
  • Havenhuis Antwerpen

Een perfect huwelijk tussen metallic ambiance
en een schitterend wolkeneffect.

Exclusieve look in uw interieur


Wat onze klanten vertellen

Klantvriendelijk, duidelijke informatie. Vakwerk met veel aandacht voor details
en met veel respect voor het werk van andere aannemers!

Gert Steutelings

“Ik koos voor Excellent Gietvloer als plaatser voor mijn steentapijt en geef ze graag vijf sterren! Ze reageren snel, geven goede informatie over wat kan of niet kan bij een renovatieproject en het personeel is vriendelijk. Ook het afgeleverde werk verliep snel en bovendien proper.”

Jean Geuens

“Wij wonen sinds 2008 in onze nieuwbouwwoning, waarin we voor alle vloeren, zowel boven als beneden, gekozen hebben voor steentapijt. We zijn nog steeds tevreden hiervan, dankzij de goede plaatsing door Excellent Gietvloeren. De vloer is makkelijk te onderhouden, wordt niet snel vuil, en is aangenaam om op te lopen. Hij wordt wekelijks gereinigd met een stoomreiniger/waterstofzuiger (Kärcher SV1902). Na een zestal jaren hebben we deze echter eens grondig laten reinigen door Excellent Floorcleaning, en het was verbazend hoeveel vuil er nog uit kwam, en vooral hoeveel beter hij eruit zag na deze behandeling. We hebben toen besloten om jaarlijks een dergelijke reiniging te laten uitvoeren, en stellen telkens vast dat een grondige reiniging toch wel een meerwaarde heeft. Er komt vuil los dat je op het eerste zicht niet ziet, maar na de behandeling merk je dat het steentapijt er beter uitziet. Zeker zijn geld waard!”

Yves Hartert

Duidelijke informatie. Correct en professioneel uitgevoerd volgens vooraf afgesproken planning.

De Poorter - Devos

Interesse in een Metalufloor designvloer?