Een exclusieve vloer die perfect past in uw moderne interieur?

Ontdek onze PU MONO Gietvloeren

één tint, eenvoudig, puur, strak, minimalistisch en klassevolle soberheid

Wie van deze stijl houdt, maakt een perfecte keuze met een PU Mono gietvloer. Dat extra tintje voor uw woning, dat u met andere vloeren niet kan bereiken, biedt Mono u wel. Naadloos en strak gegoten in één kleur. Eenvoudig maar goed! Simpel en toch apart! Past als gegoten!

Productinfo
Mono gietvloer is een 100% kleurvaste alifatische gietvloer. Dat betekent dat er geen kleurverschillen optreden door blootstelling aan zonlicht. Alifatisch is de technische naam van kleurvaste vloeren, niet-kleurvaste types worden aromatische gietvloeren genoemd. Onze alifatische vloeren zijn van uitstekende kwaliteit, zowel wat betreft de flexibiliteit als UV bestendigheid.

De Mono gietvloer wordt naadloos in één kleur tot één geheel gegoten. De bijzondere samenstelling van grondstoffen zorgt voor een kunststofvloer met unieke eigenschappen. De plaatsing van deze vloer neemt minstens 4 werkdagen in beslag

PU MONO Gietvloer realisaties

Loft te Turnhout

Kijkwoning te Lanaken

  • Havenhuis Antwerpen

100% kleurvaste alifatische gietvloer

Kunststofvloer met unieke eigenschappen


Wat onze klanten vertellen

Klantvriendelijk, duidelijke informatie. Vakwerk met veel aandacht voor details
en met veel respect voor het werk van andere aannemers!

Gert Steutelings

Duidelijke informatie. Correct en professioneel uitgevoerd volgens vooraf afgesproken planning.

De Poorter - Devos

“Ik koos voor Excellent Gietvloer als plaatser voor mijn steentapijt en geef ze graag vijf sterren! Ze reageren snel, geven goede informatie over wat kan of niet kan bij een renovatieproject en het personeel is vriendelijk. Ook het afgeleverde werk verliep snel en bovendien proper.”

Jean Geuens

“Wij wonen sinds 2008 in onze nieuwbouwwoning, waarin we voor alle vloeren, zowel boven als beneden, gekozen hebben voor steentapijt. We zijn nog steeds tevreden hiervan, dankzij de goede plaatsing door Excellent Gietvloeren. De vloer is makkelijk te onderhouden, wordt niet snel vuil, en is aangenaam om op te lopen. Hij wordt wekelijks gereinigd met een stoomreiniger/waterstofzuiger (Kärcher SV1902). Na een zestal jaren hebben we deze echter eens grondig laten reinigen door Excellent Floorcleaning, en het was verbazend hoeveel vuil er nog uit kwam, en vooral hoeveel beter hij eruit zag na deze behandeling. We hebben toen besloten om jaarlijks een dergelijke reiniging te laten uitvoeren, en stellen telkens vast dat een grondige reiniging toch wel een meerwaarde heeft. Er komt vuil los dat je op het eerste zicht niet ziet, maar na de behandeling merk je dat het steentapijt er beter uitziet. Zeker zijn geld waard!”

Yves Hartert

Interesse in een PU MONO designgietvloer?