Werkwijze

Een logische opbouw

Zoals de naam al doet vermoeden, worden gietvloeren niet gelegd maar in lagen gegoten. De opbouw gebeurt in minstens vier stappen. Eerst wordt de dekvloer behandeld met een epoxyprimer. Zo wordt de ondergrond minder poreus en is er een betere hechting met de gietvloer. Oneffenheden worden weggewerkt door een schraaplaag. Daarna volgt het gieten van de vloer. Dit gebeurt volledig met de hand, het is immers vakwerk. Zo wordt de vloer naadloos en perfect in iedere ruimte aangebracht. Tenslotte wordt de vloer afgewerkt met een toplaag.

Openheid en transparantie

Bij Excellent Gietvloeren geloven we in openheid en transparantie. In een eerste persoonlijk contact bespreken we samen je wensen en verwachtingen. Samen zetten we ook de voor-, en nadelen van onze design-, en gietvloeren op een rijtje, zodat je kan kiezen voor de meest geschikte vloer.

We zijn niet altijd de goedkoopste partner, maar maken meer tijd voor details en afwerking. We maken een offerte die alle voorziene kosten bevat, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Geen nietszeggende prijzen per m² dus!

Maar hier stopt het voor ons nog niet. U staat bij ons centraal; we verlenen advies over onze afwerkingsmogelijkheden en overlopen alle details van het project. Tijdens de werken wordt het proces ook persoonlijk opgevolgd door de zaakvoerders; de voorbereidende werken, de plaatsing en de interne oplevering worden nauwkeurig gecontroleerd. Op die manier worden de kwaliteit en afwerking waarvoor wij gekend zijn, ook gegarandeerd.

Bovendien peilen we tijdens en na de plaatsing naar je bevindingen over onze samenwerking. Alleen zo kunnen we de beste service garanderen!

Uitgebreid gamma gietvloeren

Excellent Gietvloeren beschikt over een ruim gamma aan design-, en gietvloeren. We bieden verschillende mogelijkheden en kleuren aan. Je kan zelfs beroep doen op een kleuradviseur die begeleidt in de kleurkeuze van de vloer. We willen innoveren en zijn steeds op zoek naar nieuwe methodieken. De trends worden opgevolgd en er wordt nauw samengewerkt met de leveranciers. Zo kunnen we snel op de vraag van de markt inspelen.

Wanneer een product voldoet aan de eisen en overeenkomt met onze waarden en normen, nemen we het op in ons gamma. We beschikken bovendien ook over referentieadressen en demolocaties en een showroom waar je kan kennismaken met de verschillende vloeren.